Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Le Quattro Stagioni -

 24,95 In winkelwagen

Le Quattro Stagioni -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Le Quattro Stagioni 978.94.9117.279.3

Le Quattro Stagioni is niet zomaar een boek met Italiaanse soep- en broodrecepten, het is een kookboek waarmee je van soep een écht culinaire hoofdmaaltijd maakt. Voor een verjaardagsfeest of een gezellige avond met vrienden. Een heerlijk stuk zelfgemaakt brood of focaccia erbij. Een gewoon, fijne ongecompliceerde avond, want de meeste soepen worden het liefst een dag van tevoren gemaakt. Dus op de avond zelf is de kok lekker vrij! Weg met Haute Cuisine en Back to the Basics, want met deze lekkere maaltijdsoepen heeft iedereen een culinaire beleving. En ook door het slimme gebruik van de snelkookpan wordt de gasrekening een stuk lager en dat is mooi meegenomen voor je portemonnee.
Ook het zelf bakken van brood is lange tijd niet meer zo vanzelfsprekend geweest, want bij alle bakkers ligt vaak meer dan genoeg. Maar wat is er nu nóg lekkerder dan de lucht van vers zelfgebakken brood in huis? En daarbij is het vaak een stuk eenvoudiger te maken dan je denkt.
Het boek is ingedeeld in vier jaargetijden, waardoor er altijd met verse groenten kan worden gewerkt.
Het deeg van de broodsoorten kan worden gemaakt met de hand of met behulp van de broodbakmachine. Ieder gerecht is warm en duidelijk gefotografeerd en voorzien van een passend Italiaans wijnadvies. Completer kan haast niet! Bovendien staat bij ieder recept een QR-code met daarin de complete boodschappenlijst. Even scannen met je smartphone
en alles gaat een stuk gemakkelijker in de winkel.

Jolande Burg en Erik Spaans wonen sinds een aantal jaren in het Zuid-Italiaanse Apulië, waar zij vanuit hun 18e eeuwse villa een groot aantal kook- en wijnboeken maakten, waaronder Le Quattro Stagioni.

 24,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
858.00 g
Afmetingen
258 × 198 × 18 mm
ISBN
9789491172793
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.