Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Kookworkshop: The Plant Based Indian (11 april) - Paulami Joshi

 86,50 In winkelwagen

Kookworkshop: The Plant Based Indian (11 april) - Paulami Joshi

Kookworkshop: The Plant Based Indian by Paulami Joshi
Donderdag 11 april
18:00 – 22:00
Language: Dutch + English
€ 86,50 (incl. btw)

————————————————————————–

India staat bekend als het land van de specerijen. Het grootste deel van de Indiase keuken is vegetarisch vriendelijk met gebruik van verse groenten, fruit en bonen op de meest onverwachte manier. Tijdens deze workshop leer je de traditionele en authentieke Indiase keuken met ingrediënten die je in de supermarkt kunt vinden en die je thuis gemakkelijk kunt namaken. We koken allemaal samen en genieten later van de maaltijd.

Deze workshop heeft een nieuw menu en recepten uit heel India. Groepsworkshops zijn alleen voor een maximale groep van 15 deelnemers. En elke deelnemer krijgt de kans om het gerecht 100% hands-on te proberen. De recepten worden stap voor stap uitgelegd.

Het wordt bovenal een gezellig avondje uit met je vrienden of familie, en als je alleen komt, maak je deze avond zeker vrienden.

(Dit zal veganistisch workshop zijn, maar als je dieetwensen of noten/soja-allergie hebt, laat het me dan van tevoren weten via een e-mail op info@spicetrip.nl)

  • Bij aankomst ontvangt u thee/koffie en een kleine snack.
  • Uitleg over de Indiase keuken, specerijen en recepten die we gaan bereiden en de eetcultuur van India.
  • Tijdens de 4 uur durende workshop krijgt u informatie en uitleg over de te bereiden gerechten. In teams werken we aan de recepten Aan het einde van de workshop genieten we allemaal samen van de maaltijd.
  • Het receptenboekje in pdf

Probable Menu (a different menu):

  • Samosa (van scratch)
  • Tamarinde Chutney
  • Burmese Khao Seuy (kokosnoedelsoep met groenten) 0 mijn favoriete
  • Best Chickpea Curry ever
  • Dhingri matar (paddenstoelencurry) – most asked recipe ever!
  • Geroosteerde auberginedip
  • Garlic butter naan
  • & more

India is known as the land of spices. And there is nothing that spices can’t flavor. Most of the Indian kitchen is vegan friendly with use of fresh vegetables, fruits, beans in the most unexpected way.

During this workshop, you will learn traditional and authentic Indian cooking using ingredients that can be sourced from your local supermarkets and easily replicated at home. We all cook together, and later enjoy a big meal together.

Group Workshops are for a maximum group of 15 participants. And each participants gets the opportunity to cook, 100% hands-on. The recipes are explained step-by-step with required caution that needs to be taken at your end.

More than anything it will be a fun evening out with your friends, and if you are coming alone you will surely make friends this evening.

(This will be a 100% vegan workshop but if you have any nut or soy allergy please notify me in advance through an email at info@spicetrip.nl)


  • You will receive tea/coffee, water and small snack on arrival.
  • An explanation of the food and cuisine we are going to prepare and the food culture of the country
  • During the 4 hour workshop you will receive information and explanations about the dishes to be prepared. We will work on the dishes in teams
  • At the end of the workshop you will enjoy the meal.
 86,50
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Paulami Joshi
ISBN
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.