De winkel is wo, do, vr en za open van 11:00 tot 18:00. Online bestellen kan altijd.

Kookworkshop: Streetfood of India (26 februari) - Paulami Joshi

 74,95 In winkelwagen

Kookworkshop: Streetfood of India (26 februari) - Paulami Joshi

Kookworkshop: Streetfood of India
Zondag 26 februari
12:00 – 16:00
Language: Dutch + English
€ 74,95 (incl. btw)

India staat bekend als het land van de specerijen. Het grootste deel van de Indiase keuken is vegetarisch vriendelijk met gebruik van verse groenten, fruit en bonen op de meest onverwachte manier. Tijdens deze workshop leer je de traditionele en authentieke Indiase keuken met ingrediënten die je in de supermarkt kunt vinden en die je thuis gemakkelijk kunt namaken. We koken allemaal samen en genieten later van de maaltijd.

Deze workshop heeft een nieuw menu en recepten uit heel India. Maar de echte ster van de dag zal aloo paratha en momo (dumplings) zijn, wat een kunstwerk op zich is. Het is een dun flatbread maken met een vulling. En ja, iedereen die meedoet aan de workshop maakt zijn eigen flatbread en dumpling! Groepsworkshops zijn alleen voor een maximale groep van 15 deelnemers. En elke deelnemer krijgt de kans om het gerecht 100% hands-on te proberen. De recepten worden stap voor stap uitgelegd.

Het wordt bovenal een gezellig avondje uit met je vrienden of familie, en als je alleen komt, maak je deze avond zeker vrienden.

(Dit zal geen vegetarische workshop zijn, maar als je dieetwensen of noten/soja-allergie hebt, laat het me dan van tevoren weten)


India is famous for its variety of street food and best food in India is always found on the street. (Trust me when I say this! I can live off that food anyday back in India 😉 ) So let us all on go a trip to the streets of India through this workshop covering the most well known street-food from across the country. Most popular street-food found in India is vegetarian in nature thus this workshop is only covering vegetarian food.

During this workshop, you will learn traditional and authentic Indian cooking using ingredients that can be sourced from your local supermarkets and easily replicated at home. We all cook together, and later enjoy the meal together.

Group Workshops are for a maximum group of 15 participants only. And each participants gets the opportunity to try the dish 100% hands-on. The recipes are explained step-by-step with required caution that needs to be taken at your end.

More than anything it will be a fun day out with your friends, and if you are coming alone you will surely make friends this day.

(This will be not be vegetarian workshop but if you have any dietary restrictions or nut or soy allergy please notify me in advance through an email at info@spicetrip.nl). The recipes can be adjusted to vegetarian and vegan on prior intimation.

  • You will receive with a welcome drink and small snack on arrival.
  • Free use of water, tea and coffee throughout the workshop (Frisdrank, beer & wine available for extra)
  • An explanation of the food and cuisine we are going to prepare and the food culture of the country
  • During the 4 hour workshop you will receive information and explanations about the dishes to be prepared. We will work on the dishes in teams
    At the end of the workshop we all enjoy the meal together.
  • If you have my cookbook already, you can bring it along to get it signed if you wish to 🙂

Probable Menu:

  • Momo (Indiase/Nepalese dumplings met kip of vegetarische vulling)
  • Momo ka achar (tomaat met sesam chutney)
  • Chole (Kikkerweten curry met zwarte thee)
  • Bhatura (Gepoofte platbrood)
  • Vada Pav (aardapelburgers van Mumbai)
  • Pani puri (Indiase’ favoriete streetfood)
  • Chicken Tandoori

Let’s go!

 74,95
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Paulami Joshi
ISBN
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.