Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Koken voor 4 personen voor 5 euro per dag -

 12,95 In winkelwagen

Koken voor 4 personen voor 5 euro per dag -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Budgetkoken: eten met 4 personen voor maximaal 5
Stuk voor stuk gezonde, veelzijdige, uitdagende, maar bovenal smakelijke en lekkere recepten!

Een crisisproof kookboek!

Lekker en gezond eten is een van de pijlers van een heerlijk leven. Met de economie in een neerwaartse spiraal is dit echter voor steeds minder mensen een zekerheid.
Dat koken met een klein budget niet hoeft te betekenen dat de maaltijden eenzijdig en ongezond zijn, bewijst Merlien Welzijn met haar boek Koken voor 4 personen voor 5 euro per dag. Met haar website bijstandgerechten.nl en gelijknamige Facebookpagina wist zij al snel een groeiende schare fans aan zich te binden. Op deze website verzamelt Merlien gerechten voor mensen met een laag inkomen. Stuk voor stuk zijn haar recepten gezond, veelzijdig, uitdagend, maar bovenal smakelijk en lekker. Een klein budget betekent immers niet automatisch dat je jezelf niet mag verwennen met heerlijke maaltijden.

Koken voor 4 personen voor 5 euro per dag geeft recepten voor een ‘standaard’ gezin: twee volwassenen en twee kinderen. Door slim inkoopbeleid, planning en inventiviteit is het mogelijk om voor de avondmaaltijd niet meer dan vijf euro te betalen. En voor speciale dagen heeft Merlien Welzijn ‘verwenrecepten’ voor tien euro die net iets luxer zijn, door voor andere ingrediĆ«nten te kiezen.

 12,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
460.00 g
Afmetingen
246 × 178 × 15 mm
ISBN
9789045206431
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.