Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Koken met trappistenbier -

 27,50 In winkelwagen

Koken met trappistenbier -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Achel, Chimay, Engelszell, La Trappe, Orval, Rochefort, Spencer, Westmalle, Westvleteren, en Zundert: de trappistenbieren worden geroemd voor hun hoge kwaliteit en hemelse, rijke smaak. Maar waarom enkel een trappist drinken? De trappistenbieren en -kazen kun je ook gebruiken in heerlijke gerechten!

Chocolademousse met Rochefort, kalfswang met Westmalle dubbel of loempia van zalm en pompelmoes met Orvalsausje. In ‘Koken met Trappistenbier’ wordt aan tien bieren telkens een voor-, hoofd- en nagerecht gekoppeld. Het boek bevat niet alleen originele en smakelijke recepten, je krijgt
ook inzicht in hoe de smaak van de trappistenbieren beter tot zijn recht komt in combinatie met andere ingrediƫnten. Ontdek daarnaast meer over de abdijen en de smaak van deze tien topbieren.

De chefs van Hotelschool Spermalie gingen met trappistenbier aan de slag in de keuken en bundelen
hun toprecepten in dit boek. Gido Van Imschoot, voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers, beschrijft de bieren in dit boek. Foodfotograaf Karl Bruninx brengt de gerechten in beeld.

 27,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
754.00 g
Afmetingen
253 × 195 × 22 mm
ISBN
9789059085862
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.