Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Koken met Klaske -

 29,99 In winkelwagen

Koken met Klaske -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Uit eigen moestuin of vers van de boer: Klaske Bakker werkt in haar tweede kookboek met pure ingrediënten uit de buurt. De culinair redacteur van Landleven heeft haar favoriete recepten uit tien jaar Landleven verzameld. Ze kookt oer-Hollandse streekgerechten en familiegerechten die al generaties worden doorgegeven. Klaskes kookkunst koestert de volle, vertrouwde smaak van vroeger, met een eigentijdse twist. Een boek voor plattelandsbewoners én stadse lekkerbekken!

“Gul, aards en lekkerbekkend heerlijk, zo kookt Klaske. En door dit boek mogen we meesmullen!” – Onno Kleyn, culinair journalist Volkskrant

Over Klaske
Klaske Bakker (1982) werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk en nauwkeurig mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze heeft een grote familie en is moeder van drie kinderen. In haar columns schrijft ze ook regelmatig over wat ze voor hen kookt.

 29,99
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789045319292
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.