Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Koken met chocolade -

 22,50 In winkelwagen

Koken met chocolade -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Groente gaat bijzonder goed samen met zowel pure als melkchocolade. Vis wordt prachtig verfijnd door zachte pure chocolade, en schaaldieren door witte chocolade. En bij vlees luidt het devies: hoe donkerder het vlees, hoe donkerder de chocolade. Klinkt dat logisch? Fascinerend? Het is in elk geval iets om uit te proberen, want wie eenmaal heeft gekookt met chocolade is dolenthousiast!

Bij koken met chocolade worden niet alleen edele chocoladesoorten uit Midden- en Zuid-Amerika en van Aziatische en Afrikaanse terroirs gebruikt. Ook fijn chocoladezout, cacaoboter of cacaonibs kunnen een gerecht heel subtiel een milde chocoladetoon geven zonder alles te overheersen.

En natuurlijk mag een passende wijn niet ontbreken! Met de uitstekende wijnadviezen van sommelier Natalie Lumpp komt u snel tot een goede keuze. Laat u verleiden tot de vele hartige verrukkingen van chocolade en wijn.

 22,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
902.00 g
Afmetingen
300 mm
ISBN
9789048311415
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.