Open woensdag tm zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Koken met bier -

 17,99 In winkelwagen

Koken met bier -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

‘ALS EEN RECEPT TOCH VOCHT NODIG HEEFT, DAN KAN HET NET ZO GOED BIER ZIJN’

Als u dacht dat bier goed is om te drinken maar niet echt om mee te koken, dan zal dit boek u op andere gedachten brengen. Er zijn tientallen bierstijlen, van licht en fruitig tot vol en moutig. Bier neemt de smaken op waarmee het wordt gebrouwen en ontwikkelt complexiteit tijdens het brouwproces. De resultaten zijn eindeloos gevarieerd en geschikt voor allerlei gerechten, als toevoeging én als wezenlijk ingrediënt.

In Koken met bier presenteert bierliefhebber en gepassioneerde thuiskok Paul Mercurio 87 van zijn favoriete recepten. Voor beginners beschrijft Paul de diverse biertypes en suggereert hij geschikte stijlen en merken bij elk gerecht.

Probeer Pauls heerlijke en vernieuwende recepten en u zult nooit meer hetzelfde tegen bier aan kijken.

Danser, choreograaf, acteur en tv-persoonlijkheid Paul Mercurio is altijd dol geweest op eten. Na diverse optredens in tal van Australische kookshows kreeg Paul zijn eigen kookprogramma, Mercurio’s menu. Meer dan zestig afleveringen later heeft hij ruim 200 originele recepten ontwikkeld voor zijn show. Dit is zijn tweede kookboek.

Paul is enthousiast over alles wat met bier te maken heeft en brouwt sinds 1988 ook zelf. Hij presenteerde de Australian International Beer Awards, de Perth Beer Awards en de New Zealand International Beer Awards, waar hij ook jurylid was.

Paul is geen beroepskok, maar houdt gewoon van koken, van de creativiteit ervan, van mooie producten, uitstekende maaltijden en van het delen met familie en vrienden, onder het genot uiteraard van een goed glas bier.

 17,99
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789048305605
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.