De winkel is wo, do, vr en za open van 11:00-18:00. Online bestellen kan altijd.

Keukenlab - Eke Marien

 32,50 In winkelwagen

Keukenlab - Eke Marien

Op voorraad
0 reviews
Schrijf een review

ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN.

Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma’s in sauzen en schuimen.

Mariën en Groenewold nemen 15 processen die aan de basis liggen van het koken (zoals Maillard-reacties, karamellisatie, verdamping, emulgeren, oxidatie, etc.) onder de loep. De theorie achter deze processen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten uitgelegd. Je leert zo precies hoe je je eigen kookresultaten kunt perfectioneren.

 32,50
Nog 1 op voorraad Bezorgtijd 2-3 werkdagen.
Specificaties
Auteur
Eke Marien
Eke Marien en Jan Groenewold
ISBN
9789038805955
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.