Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Keukengeheimen uit het Vechtdal -

 24,95 In winkelwagen

Keukengeheimen uit het Vechtdal -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Bij een boerin die Italiaanse waterbuffels houdt of een teler van shiitake denk je niet in eerste instantie aan het Overijsselse Vechtdal. Toch zijn ze daar te vinden en samen met collega’s die kaas maken, Brandrode runderen houden, bier brouwen of Sallandse asperges, frambozen of aardbeien telen, de belangrijkste leveranciers van de befaamde restaurants in het Vechtdal.
In dit prachtige luxe foto, lees- en kookboek Keukengeheimen uit het Vechtdal verhalen twaalf kleinschalige lokale producenten waaronder een wijnbouwer, een biologisch groenteteler en een scharrelvarkenshouder enthousiast over hun pure producten en bereiden ze het lekkerste familiegerecht.

Tevens vertellen vier koks,
* Jaap Istha van restaurant De Bokkepruik in Hardenberg
* Arjan Bisschop van restaurant De Zon in Ommen
* Bert Halman van Herberg de Klomp in Vlisteren
* Daniƫl Poolman van de Rheezer Bistro in Hardenberg
over hun passie voor koken met lokale producten en geven ze in tientallen recepten hun keukengeheimen prijs.
Anita Meuleman tekende de verhalen, recepten en geheime kneepjes op en Fred Roest maakt de schitterende foto’s.

 24,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
895.00 g
Afmetingen
232 × 230 × 19 mm
ISBN
9789491640124
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.