Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Ik wil wat zij heeft -

 17,50 In winkelwagen

Ik wil wat zij heeft -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Ik wil wat zij heeft is een hilarische kijk op de eetgewoonten van de skinny & famous: van Gwyneth Paltrows brouwsels met gojibessen en kwarteleieren tot Jackie Kennedy’s regime van gebakken aardappels en beloegakaviaar – Rebecca Harrington laat geen koolsoepje ongeroerd in haar grappige en absurde queeste naar celebritydiëten. Ze spoort de illegale haggis van Pippa Middleton op, ijsbeert omdat ze net als Karl Lagerfeld tien cola light dronk en probeert met een ‘zoutwaterspoeling’ haar innerlijke Beyoncé te vinden.
Word je er echt zo slank van? Of zijn deze diëten te gek voor woorden? Met de perfecte combinatie van een lekker leesboek over gekke eetgewoonten en een kijkje in de wereld van de sterren heeft Harrington een nieuw genre gecreëerd: dieetjournalistiek.

Rebecca Harrington is journalist voor New York Magazine, The New York Times en NPR.com. Eerder publiceerde ze de roman Penelope. Harrington woont in New York, de stad van de celebritydiëten.

VAN DE POPULAIRE SERIE IN NEW YORK MAGAZINE!

‘Harrington onderneemt een hilarisch onbezonnen experiment met celebritydiëten. Hoewel Ik wil wat zij heeft vooral vrolijk en humoristisch is, zit er ook een sterke feministische ondertoon in.’
PUBLISHERS WEEKLY

 17,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
196.00 g
Afmetingen
200 mm
ISBN
9789044628111
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.