Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Home Made Winter - Yvette Van Boven

 22,99 In winkelwagen

Home Made Winter - Yvette Van Boven

Home Made Winter: Een Hartverwarmend Kookboek
“Home Made Winter” van Yvette van Boven is een waardevolle toevoeging aan elke kookboekencollectie, vooral voor liefhebbers van comfort food en seizoensgerechten. Als opvolger van het bekroonde “Home Made,” en samen met “Home Made Zomer,” biedt dit boek een smakelijke reis door de winterse keuken.

Een Warme Winterreis
Dit boek is doordrenkt met de inspiratie die Yvette Van Boven haalde uit haar jeugd in Ierland en haar frequente bezoeken aan Frankrijk. Het resultaat is een verzameling recepten die je hart zullen verwarmen, zelfs op de koudste winterdagen.

Eenvoud en Klassiekers
Yvette deelt eenvoudige recepten voor klassieke gerechten waarvan velen dachten dat ze moeilijk te maken waren. Denk aan zelfgemaakte kroketten, pulled pork, of appelcider. Met stap-voor-stap instructies begeleidt ze je door het proces, zodat je deze heerlijkheden moeiteloos op tafel kunt zetten. Maar ook de bereiding van boter, ossenworst of zelfs baileys wordt helder uitgelegd.

Feestdagen in Stijl
Het boek omvat ook de winterse feestdagen waar Yvette een speciale band mee heeft. Denk aan plumpudding voor Kerstmis, colcannon voor Halloween, of galette des rois voor Driekoningen. Met deze recepten kun je de feestdagen in stijl vieren en indruk maken op je gasten.

Een Persoonlijk Kunstwerk
Yvette heeft alles zelf verzorgd. Ze heeft niet alleen de recepten bedacht, maar ook de vormgeving en illustraties van het boek gemaakt. Daarnaast bereidde ze alle gerechten voor de fotografie, die werd verzorgd door haar man, fotograaf Oof Verschuren. Dit maakt “Home Made Winter” een uiterst persoonlijk kookboek waarin Yvette’s liefde voor koken en creativiteit duidelijk naar voren komt.

In conclusie, “Home Made Winter” is een prachtige culinaire reis door de winterse keuken, met smaakvolle recepten en persoonlijke touch. Een aanrader voor iedereen die houdt van hartverwarmende gerechten en de charme van zelfgemaakt eten.

 22,99

Specificaties
Auteur
Yvette Van Boven
ISBN
9789059566729
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.