Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Het VB6 kookboek -

 29,95 In winkelwagen

Het VB6 kookboek -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

VB6 staat voor Vegan before 6 en is ontwikkelt door Mark Bittman, auteur van de bestseller De dikke vegetariër.

Mark Bittman was (en is) geen vegetariër maar merkte dat hij beter functioneert op een dieet dat bestaat uit minder dierlijke producten. Hij besloot daarom om zich overdag een vegan-eetpatroon aan te meten – bestaande uit fruit, noten, granen, zaden en groente – en zichzelf de vrijheid te gunnen om na zessen te eten waar hij zin in had. Zo creëerde hij het VB6 dieet: vegan before 6, flexitariër bij het diner. Zonder verdere beperkingen! Als gevolg van zijn nieuwe eetpatroon viel hij bovendien moeiteloos kilo’s af.

In Het VB6 kookboek geeft Bittman een verzameling verrukkelijke recepten die u helpen bij de overgang naar een leven lang gezond en lekker eten. De recepten zijn ingedeeld op basis van een normale dagindeling: ontbijt, lunch, snacks, diner en dessert. Alle ingrediënten zijn veganistisch, tot aan het diner. Het diner is ‘flexitarisch’ en past in een dieet dat rijk is aan plantaardige voeding, maar wat armer is aan dierlijke producten en sterk bewerkte voeding.

Met VB6 heeft Mark Bittman een manier ontwikkeld om uw eetpatroon te verbeteren, en Het VB6 kookboek laat zien hoe makkelijk dat kan zijn!

 29,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
1140 g
Afmetingen
279 × 212 × 27 mm
ISBN
9789045205571
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.