Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Het super sappendieet -

 18,95 In winkelwagen

Het super sappendieet -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

De gezonde en effectieve manier om 3 kilo in 7 dagen te verliezen en je lichaam vol te tanken met energie!
De snelle en gezonde manier om kilo’s te verliezen, zonder jojo-effect!

Nee, dit is niet het zoveelste wonderdieet. Nee, dit is geen dieetboek boordevol saaie voedingstheorieën. En nee, voor dit dieet hoeft u geen uren tijd in de keuken te besteden aan ingewikkelde recepten.
In dit boek toont Jason Vale, Engelands sapjesgoeroe nummer één, hoe je op een eenvoudige, snelle en vooral gezonde manier overtollige kilo’s kunt kwijtraken door gedurende 7 dagen alleen maar versgeperste fruit- en groentesappen te drinken. Niet zomaar sapjes natuurlijk, maar speciaal uitgekiende recepten die de afvalstoffen helpen verwijderen en ervoor zorgen dat je lichaam volgetankt wordt met niets dan goede voedingsstoffen en enzymen. Op die manier verlies je niet alleen kilo’s, maar voel je je ook in geen tijd weer fit en boordevol energie, zodat je ook daarna niet meer zult willen teruggrijpen naar suiker- en vetrijke voeding.
Jason Vale’s ‘3 kilo in 7 dagen’ -sappendieet werkt echt en heeft wereldwijd al duizenden mensen kunnen overtuigen, onder wie ook beroemdheden als Jennifer Aniston en Sarah Jessica Parker.

 18,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
439.00 g
Afmetingen
213 × 148 × 18 mm
ISBN
9789044740363
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.