Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Het lekkerste uit Zweden (60 must eat gerechten) -

 24,99 In winkelwagen

Het lekkerste uit Zweden (60 must eat gerechten) -

Zweedse Keuken: Meer dan Gehaktballetjes en Kaneelbroodjes
Het kookboek ‘Het lekkerste uit Zweden (60 must eat gerechten)’ van Ingrid Hofstra, uitgegeven door Fontaine Uitgevers, nodigt de lezer uit op een culinaire reis door Zweden. Dit boek bevat 176 pagina’s met recepten die verder gaan dan de bekende Zweedse gehaktballetjes en kaneelbroodjes​​​​.

Lokale Delicatessen en Feestelijke Tradities
In dit kookboek worden 60 recepten gepresenteerd, variërend van bekende Zweedse klassiekers tot minder bekende streekgerechten. Hofstra, die naar Zweden emigreerde, biedt de lezer niet alleen recepten, maar ook een kijkje in de Zweedse culinaire cultuur. Bijzondere aandacht gaat uit naar Zweedse feestdagen zoals ‘Vette Dinsdag’ en St. Lucia, en hun bijbehorende lekkernijen​​​​​​.

Rijke Variëteit en Authentieke Sfeer
De variatie in gerechten is indrukwekkend: van ingelegde haring en groenten tot uitbundige roomsoezen en saffraanbroodjes. Elk recept is verrijkt met sfeervolle fotografie, die niet alleen de gerechten in beeld brengt, maar ook de Zweedse landschappen en cultuur. Dit aspect maakt het boek meer dan een gewone culinaire gids; het is een visuele viering van Zweden​​​​.

Kookboek als Venster naar de Zweedse Keuken
‘Het lekkerste uit Zweden’ is meer dan een verzameling recepten; het is een venster naar de Zweedse keuken en cultuur. Met zowel traditionele als verrassende gerechten biedt het boek voor elk wat wils. De lezer wordt meegenomen op een toegankelijke en informatieve manier, waardoor dit kookboek een waardevolle aanvulling is voor zowel beginners als ervaren kookliefhebbers die geïnteresseerd zijn in Scandinavische culinaire tradities​​​​​​.

Conclusie: Een Verrijkende Culinaire Ervaring
Samenvattend biedt ‘Het lekkerste uit Zweden’ van Ingrid Hofstra een rijke en authentieke ervaring van de Zweedse keuken. Het is een boek dat uitnodigt om te verkennen, te proeven en te genieten van de diversiteit en rijkdom van de Zweedse culinaire tradities. Met prachtige fotografie en informatieve content is dit kookboek een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de Scandinavische keuken.

 24,99

Specificaties
Bindwijze
Ingrid Hofstra
ISBN
9789464042849
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.