Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Het Hot Belly dieet -

 20,00 In winkelwagen

Het Hot Belly dieet -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Het Hot Belly dieet van Dr. Suhas G. Kshirsagar is een revolutionair nieuw dieet gericht op het verbeteren van je stofwisseling waardoor je op een natuurlijke en gezonde manier afvalt. Je leert in dertig dagen en drie fasen je stofwisseling begrijpen en hoe je lichaam en geest, stofwisseling, voeding en gezondheid in balans te brengt. Uniek aan het Hot Belly dieet is dat je leert wat het beste bij jouw lichaamstype past, hoe je koolhydraten voor je kunt laten werken en hoe je relatie met voeding te veranderen, zodat afvallen, gezond eten en leven je geen enkele moeite kost.

Het Hot Belly dieet is gebaseerd op Ayurveda en westerse wetenschap, waardoor niet alleen het afvallen, maar ook het in balans brengen van lichaam en geest centraal staan.

Deepak Chopra schreef het voorwoord, waarin hij Dr. Suhas G. Kshirsagar omschrijft als een uitstekende, betrouwbare gids met een uitgebreide kennis van de Ayurveda en holistische geneeskunst. Kshirsagar werkt al ruim tien jaar nauw samen met Deepak Chopra.

Bij een verkeerd dieet hebben medicijnen geen zin, bij een goed dieet zijn medicijnen onnodig. – Ayurvedisch gezegde

 20,00
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
485.00 g
Afmetingen
231 × 149 × 28 mm
ISBN
9789021557724
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.