Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Het grote wildboek – Haarwild en gevogelte -

 15,00 In winkelwagen

Het grote wildboek – Haarwild en gevogelte -

uitgekookt

Het naslagwerk voor de juiste behandeling van wild in de keuken. Alle belangrijke bewerkingen worden in stap-voor-stap kleurenfoto’s tot in detail uitgelegd. Van het stropen en het in stukken verdelen van haarwild tot aan het larderen van een hazenrug. Wild in de praktijk: een moderne kookschool voor amateurs en beroepskoks, waarin met name de specifieke technieken voor de wildbereiding uiteen worden gezet. Met interessante recepten uit alle werelddelen, die door iedereen te maken zijn.

 15,00

Specificaties
ISBN
Uitgekookt
Onder Uitgekookt vind je kookboeken die zijn ingeruild en voor een lekker prijsje best een nieuw baasje verdienen. Jij misschien?
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.