Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Het grote Sinterklaas kookboek -

 22,50 In winkelwagen

Het grote Sinterklaas kookboek -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Het Grote Sinterklaas Kookboek; met recepten voor het hele jaar

Met Het Grote Sinterklaas Kookboek smaakt elke dag van het jaar zo geweldig als Sinterklaas- avond en de pret spat dan ook van elke bladzijde.

Met Het Grote Sinterklaas Kookboek maak je van Sinterklaas een onvergetelijk festijn, dat al ruim voordat de stoomboot uit Spanje is aangekomen begint en nog doorbruist als de laatste zelfgemaakte pepernoot allang is opgeknabbeld. Met wel 100 vrolijke recepten voor en geinspireerd door Sinterklaas – van schoencadeautjes tot klassieke gevulde speculaas, van discosuikerharten voor hippe kids tot een Sintborrel voor de groten – beleef je de allerlekkerste pakjesavond ooit!

Maak zelf een aftelkalender voor die spannende dagen tot de intocht, eetbare pakjes voor in je surprise of het paellarecept van Sinterklaas zelf. Op het heerlijk avondje ga je eerst met zijn allen om de tafel voor een pan hartige hachee of lounge je op de bank met Sint-tapas, waarna het zelfgemaakte strooigoed je om de oren vliegt.

En na pakjesavond gaat het feest gewoon verder! Met dit boek als hulpje hak je al die overgebleven wortels voor het paard de pan in, maak je moeiteloos elke dag iets creatiefs met chocoladeletters en zit je tot ver in het nieuwe jaar gezellig met elkaar om tafel.

Met Het Grote Sinterklaas Kookboek smaakt elke dag van het jaar zo geweldig als Sinterklaasavond.
De makers, met aan het roer food rebel Anneke Ammerlaan en kookwonder Yolanda van der Jagt, zijn stuk voor stuk fervente Sinterklaasvierders en de pret spat dan ook van elke bladzijde.

 22,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
1050 g
Afmetingen
269 × 207 × 26 mm
ISBN
9789082245509
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.