Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Het Bourgondische Bitterballenboek - Ilona de Wit

 22,50 In winkelwagen

Het Bourgondische Bitterballenboek - Ilona de Wit

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Ga zelf met de bitterbalrecepten uit dit boek aan de slag en een “gewone’ bitterbal zal nooit meer hetzelfde smaken.

De állerlekkerste bitterballen? Die maak je zelf! Vergeet de flauwe bitterbal uit de kroeg waarbij je met een vergrootglas moet zoeken naar een stukje rundvlees. Ga voor goedgevulde bitterballen met uitgesproken smaken en vullingen zoals chorizo, oesterzwam, Thaise curry, of mosselen met spekjes. Stuk voor stuk smaakbommetjes die je met de praktische tips uit Het bourgondische bitterballenboek met gemak thuis maakt. De recepten zijn gemakkelijk en praktisch – kinderen kunnen er ook prima een handje bij helpen – en de ingrediënten koop je gewoon in de supermarkt. Hiermee maak je gegarandeerd indruk tijdens een borrel of etentje.
Waarschuwing: als je eenmaal zelf met de bitterbalrecepten uit dit boek aan de slag bent gegaan, zal een “gewone’ bitterbal nooit meer hetzelfde smaken.
Ilona de Wit (1982) trakteerde als kind al op bitterballen in haar klas op de basisschool. Enkele jaren geleden begon ze zelf bitterballen te maken en ze is er niet meer mee gestopt. Haar liefde voor bitterballen leverde Ilona op Instagram zelfs de bijnaam “bitterballenkoningin’ op.
Met tips voor glutenvrije, vegan en airfryerbitterballen

 22,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Auteur
Ilona de Wit
ISBN
9789492723857
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.