Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Het ABC van gezond eten -

 14,95 In winkelwagen

Het ABC van gezond eten -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

In het ABC van gezond eten wordt de lezer in 26 korte hoofdstukken meegenomen in eeuwenoude en universele inzichten over voeding en voedingsgewoontes. Waardevolle en doorleefde informatie wordt op unieke wijze gepresenteerd in dit fraaie (cadeau)boek.

Het brede scala aan onderwerpen is van grote waarde voor de gezondheid, de vitaliteit en niet toevallig ook voor het bereiken van een ideaal gewicht…

Nog nooit was het zo gemakkelijk om de logische principes toe te passen in het eigen leven. De eenheid tussen de tekst en de fraaie prenten van de internationaal bekroonde illustrator Aad Goudappel is heel bijzonder.

Op elke pagina start een volgende letter van het alfabet. De tekst is kort, bondig, luchtig en handelt over relevante wetenswaardigheden op het gebied van voeding, eetregels, leefstijl en de spijsvertering. Elke letter wordt afgesloten met een leuke en eenvoudige tip.

Een common sense boek over eten, proeven, kruiden, seizoenen, bioritme en genieten. De weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

 14,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789038925080
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.