Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Hans halveert (eBook) - Hans van der Beek

 9,99 In winkelwagen

Hans halveert (eBook) - Hans van der Beek

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Hans van der Beek een dikke, kettingrokende, bewegingsloze mid-veertiger met een grote dorst bovendien gaat helemaal op de gezonde toer. Gezondheidscoach Ralph Moorman neemt hem aan het handje naar een gezond en wat langer leven. Hans vertelt over de geschiedenis van zijn buik en zijn worsteling gezond te leven, en Ralph grijpt voortdurend in met tips en vriendelijke, soms ook strenge woorden.

Dit dieetboek-light is gebaseerd op de populaire column in Het Parool, en gaat verder met tips, recepten voor de luie man en achtergrondinformatie over bewuster leven en blijvende gedragsverandering. Dit gebeurt niet in de vorm van opdrachten, maar in de vorm van inzichten. Afslanken is niet het doel maar het
gevolg van iets kritischer kijken naar wat je in je mond stopt en welke lichaamsbeweging je hebt op een dag. En belangrijk is ook: het weten waarom je wilt veranderen en dat alleen realistische langetermijnstappen voor blijvend resultaat kunnen zorgen. Daarmee is dit boek ook uitermate geschikt voor mensen die niet geloven in diƫten.

 9,99
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Uitgever
Auteur
Hans van der Beek, Ralph Moorman
Illustrator
Publicatiedatum
2014, August
Editie
2
Paginas
161
Taal
Nederlands
Bindwijze
Onbekend
ISBN
9789038899718
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.