Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Handboek snijtechnieken -

 12,95 In winkelwagen

Handboek snijtechnieken -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? ‘Handboek snijtechnieken’ laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.

Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde – laten u aan de hand van foto’s op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.

Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.

 12,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
549.00 g
Afmetingen
200 × 155 × 19 mm
ISBN
9789059565838
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.