Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Gezonde taarten -

 20,95 In winkelwagen

Gezonde taarten -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en lifestylecoach en ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert. Je voelt je energiek, ontspannen, gezond, zit strak en lekker in je vel en bereikt zonder moeite je ideale gewicht. En dat terwijl je lekker en gezond eet.

Gezond eten betekent niet dat je niets lekkers meer mag eten. Het moet absoluut geen zware opgave zijn en het moet leuk blijven. Gezond eten moet je juist een blij gevoel en positieve emoties geven die je lichaam helpen zich gezond te houden. Als je gezond wil blijven eten, is het belangrijk dat je af en toe kan genieten van lekkere dingen. Anders houd je dat op lange termijn niet vol.

Gelukkig zijn er veel voedingsmiddelen waarmee je een gezonde en lekkere taart, gebak of cake kan maken. Na het eten van zulke taarten, gebakjes, cakes en koekjes krijg je geen dip zoals dat wel het geval is na het eten van gerechten die boordevol geraffineerde suikers, zuivel en witte bloem zitten. Het eten zonder geraffineerde suikers heeft veel voordelen voor je gezondheid.

Kortom, geniet van de 50 gezonde, heerlijke en bijzondere recepten uit dit boek!

100% zonder geraffineerde suikers
Inclusief lactosevrije recepten
Inclusief glutenvrije recepten

 20,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
690.00 g
Afmetingen
218 × 216 × 17 mm
ISBN
9789081556767
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.