Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Gewoon Vegan - Alexandra Penrhyn Lowe

 20,99 In winkelwagen

Gewoon Vegan - Alexandra Penrhyn Lowe

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Wat als je heus wel betrokken bent bij de wereld, het klimaat, duurzaamheid en de dieren, maar ook moet koken voor een kritische kleuter en een partner die fanatiek sport. Net als jijzelf, trouwens. Je wilt lekker eten, gezond maar niet overdreven groen én er niet voor naar zestien winkels hoeven.

In Gewoon vegan deelt Alexandra ruim 80 vegan recepten voor het hele gezin. Alexandra: ‘Bij het woord vegan denken veel mensen toch nog altijd aan dierenactivisten die zichzelf vastketenen, navelstaarders die alleen maar heel gezond willen eten en hipsters die een pak havermelk meenemen naar een festival. Intussen lezen we over de gevaren van ons westerse dieet. Onze aderen slibben dicht en onze buikomvang neemt toe. Ook staan de kranten vol van klimaatverandering. We overwegen een dagje minder vlees, misschien meerdere dagen. Misschien wel helemaal vegetarisch, of vegan. Maar waar moet je beginnen?’

Gewoon vegan is een toegankelijk, relaxed, vermakelijk en uitnodigend kookboek. Van een kidsproof pasta pesto met verstopte groente tot de ultieme wortel-pompoensoep. En van een snelle camping-curry tot een geweldig bananenbrood, in één kom te maken.

– Ruim 80 makkelijke recepten

 20,99
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Auteur
Alexandra Penrhyn Lowe
ISBN
9789000360598
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.