Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Gazoz (eng) - Benny Briga en Adeena Sussman

 20,95 In winkelwagen

Gazoz (eng) - Benny Briga en Adeena Sussman

“Gazoz,” van Adeena Sussman, is een heerlijke toevoeging aan elke keuken en biedt een frisse kijk op de wereld van drankjes. Geïnspireerd door de levendige streetfoodcultuur van Tel Aviv neemt Gazoz lezers mee op een smaakvolle reis door de kunst van het maken van unieke en verfrissende drankjes.

De term “Gazoz” is afgeleid van een Hebreeuws woord dat “bruisend” betekent, en dit kookboek maakt die naam zeker waar door sprankelende en bruisende smaken te leveren.

Adeena Sussman brengt haar expertise naar voren met Gazoz. Haar passie voor de Midden-Oosterse keuken straalt door wanneer ze lezers introduceert in de fascinerende wereld van huisgemaakte, ambachtelijke frisdranken en bruisende drankjes. Het gaat niet alleen om het drinken van een drankje; het gaat om het creëren van een ervaring die de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen tot leven brengt.

Een van de opvallende kenmerken van dit kookboek is de toewijding aan authenticiteit. Gazoz duikt diep in de wortels van de Gazoz-traditie, traceert de oorsprong ervan naar de bruisende straten van Tel Aviv. Sussman neemt je mee op een virtuele tour door de markten van de stad, waar je het levendige assortiment verse vruchten, kruiden en specerijen ontdekt die dienen als de bouwstenen voor deze boeiende brouwsels.

Maar Gazoz gaat niet alleen over recepten; het is een viering van creativiteit. Sussman moedigt lezers aan om te experimenteren en de recepten aan te passen aan hun smaakvoorkeuren. Of je nu een fan bent van gedurfde, hartige smaken of de voorkeur geeft aan zoet en bloemig, er is een Gazoz-recept voor iedereen. Het boek biedt een solide basis en laat ruimte voor persoonlijke interpretatie, wat een verademing is voor degenen die hun mixologievaardigheden willen uitbreiden.

Gazoz legt ook de nadruk op seizoensgebondenheid. Sussman benadrukt het belang van het gebruik van ingrediënten die op hun hoogtepunt zijn, zodat elke slok een explosie van frisheid is. Deze aanpak verbetert niet alleen de smaken, maar bevordert ook duurzaamheid en een band met het ritme van de natuur.

Nu Gazoz wordt gezien als een van de volgende grote dranktrends, is het de moeite waard op te merken dat dit boek niet alleen voor degenen is die de nieuwste trends willen volgen. Het is een eerbetoon aan een rijke culturele traditie die is vernieuwd voor moderne smaakpapillen. Of je nu een ervaren mixoloog bent of een complete beginner, Gazoz biedt een verrukkelijke en toegankelijke toegangspoort tot de wereld van ambachtelijke drankjes.

Samengevat, Adeena Sussmans Gazoz is meer dan alleen een receptenboek; het is een reis door de straten van Tel Aviv, een viering van seizoensgebondenheid en een uitnodiging om je eigen creativiteit te verkennen in de wereld van huisgemaakte frisdranken. Als je een vleugje Midden-Oosters wilt toevoegen aan je culinaire repertoire of gewoon je drankspel wilt verheffen, is Gazoz een boeiende en informatieve gids die het verkennen meer dan waard is.

 20,95

Specificaties
Auteur
Benny Briga en Adeena Sussman
ISBN
9781579658755
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.