De winkel is wo, do, vr en za open van 11:00-18:00. Online bestellen kan altijd.

Fermentation - Rachel de Thample

 20,00 In winkelwagen

Fermentation - Rachel de Thample

Niet op voorraad
0 reviews
Schrijf een review

In Fermentation, Rachel de Thample shines a light on one of the oldest methods of preserving food, which is just as relevant today, and shows you how to produce delicious and health-boosting ferments in your own kitchen. There are more than 80 simple recipes to make everything from sauerkraut and sourdough, kimchee and kombucha, to pickles and preserves, accompanied by thorough explanations of how the fermenting process works. With little more than yeast and bacteria, salt and time, a whole realm of culinary possibilities opens up. With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall and plenty of helpful step-by-step photographs, this book will bring the art of fermentation to your kitchen.

 20,00
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Auteur
Rachel de Thample
ISBN
9781408873540
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.