Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Eten! -

 29,99 In winkelwagen

Eten! -

Ontdek de Culinaire Wereld met “Eten!” van Sylvia Witteman
Kookboekliefhebbers opgelet! Als je houdt van een dosis humor, no-nonsense advies en heerlijke gerechten, dan is “Eten!” van Sylvia Witteman een must-have in je keuken. In dit kookboek neemt Witteman je mee op een culinaire reis vol smakelijke verrassingen en handige tips. Laat je inspireren door haar eigen ervaringen en passie voor eten.

Leer Koken als een Pro
Sylvia Witteman is een autodidactische kok die haar liefde voor koken ontdekte tijdens haar arme studententijd en reizen naar diverse buitenlanden. Haar avontuurlijke geest en doorzettingsvermogen leidden haar tot het perfectioneren van de kunst van lekker koken. Geen poespas, gewoon goed eten. In “Eten!” deelt ze haar wijsheid op een humoristische en toegankelijke manier, waardoor dit boek perfect is voor zowel beginners als doorgewinterde koks.

Een Frisse Blik op Koken
Dit kookboek zit vol met praktische adviezen en eenvoudige recepten die iedereen kan begrijpen. Of je nu een student bent die net op kamers gaat of een pensionado die zichzelf opnieuw uitvindt in de keuken, Sylvia Witteman maakt koken leuk en haalbaar voor iedereen. Ze deelt haar eigen culinaire avonturen en laat zien dat koken niet ingewikkeld hoeft te zijn.

De Humor van Sylvia Witteman
Wat “Eten!” echt onderscheidt, is de humor van Sylvia Witteman. Haar no-nonsense benadering van koken zorgt niet alleen voor geweldige gerechten, maar ook voor een glimlach op je gezicht. Haar grappige en herkenbare schrijfstijl maakt dit kookboek niet alleen een praktische handleiding, maar ook een plezier om te lezen.

Kortom, “Eten!” van Sylvia Witteman is een fantastisch kookboek dat de kunst van het koken eenvoudig en leuk maakt. Of je nu een beginner bent die de keuken net begint te verkennen of een ervaren kok die op zoek is naar nieuwe inspiratie, dit boek heeft voor iedereen iets te bieden. Dus ga op avontuur in de keuken met Sylvia Witteman en ontdek de culinaire wereld met “Eten!”

 29,99

Specificaties
ISBN
9789038812908
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.