Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Eten als medicijn – Overgang - Janneke Vreugdenhil

 27,50 In winkelwagen

Eten als medicijn – Overgang - Janneke Vreugdenhil

“Eten als medicijn – Overgang” van Dorenda van Dijken en Janneke Vreugdenhil. Als je op zoek bent naar een kookboek dat je helpt om gezond ouder te worden en tegelijkertijd aandacht besteedt aan de overgang, dan is “Eten als medicijn – Overgang” een absolute aanrader. In dit boek deelt gynaecoloog dr. Dorenda van Dijken haar kennis en geeft ze waardevolle inzichten over hoe voeding een rol kan spelen bij een gezond ouder worden, zelfs als je te maken hebt met overgangsklachten.

Het boek begint met een uitgebreide uitleg van de auteur over de invloed van voeding op ons lichaam tijdens de overgang. Dr. Dorenda van Dijken legt op een heldere en begrijpelijke manier uit wat er precies gebeurt in ons lichaam en hoe we door middel van voeding deze processen kunnen ondersteunen. Haar expertise als gynaecoloog zorgt ervoor dat de informatie betrouwbaar en goed onderbouwd is.

Een van de hoogtepunten van “Eten als medicijn – Overgang” zijn de 75 heerlijke recepten die zijn samengesteld door Janneke Vreugdenhil. Met deze recepten kun je elke dag genieten van smaakvol eten zonder concessies te doen aan je gezondheid. Of je nu op zoek bent naar ontbijt-, lunch-, diner- of tussendoorrecepten, je zult zeker iets vinden dat bij je smaak en behoeften past.

De recepten in het boek zijn divers en bieden een breed scala aan gezonde ingredi├źnten. Denk aan kleurrijke salades, voedzame soepen, smaakvolle vis- en vleesgerechten, en verrukkelijke vegetarische opties. Elk recept is zorgvuldig samengesteld met aandacht voor de voedingsstoffen die belangrijk zijn tijdens de overgang. Bovendien zijn de instructies duidelijk en gemakkelijk te volgen, zelfs voor beginnende koks.

Wat dit kookboek echt onderscheidt, is de focus op het behouden van smaak. Dr. Dorenda van Dijken en Janneke Vreugdenhil laten zien dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. De recepten zijn niet alleen voedzaam, maar ook vol van smaak en creativiteit. Zo wordt het gemakkelijker om een gezonde levensstijl vol te houden.

Kortom, “Eten als medicijn – Overgang” is een waardevol kookboek voor iedereen die zich wil richten op een gezonde ouderdom en speciale aandacht wil besteden aan de overgang. Met de deskundige inzichten van dr. Dorenda van Dijken en de heerlijke recepten van Janneke Vreugdenhil krijg je de tools en inspiratie die je nodig hebt om energiek ouder te worden. Of je nu last hebt van overgangsklachten of gewoon ge├»nteresseerd bent in gezonde voeding, dit boek biedt een schat aan informatie en smaakvolle gerechten om van te genieten.

 27,50

Specificaties
Auteur
Janneke Vreugdenhil
ISBN
9789048868018
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.