Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Een culinaire reis door het Midden-Oosten en Noord-Afrika -

 25,00 In winkelwagen

Een culinaire reis door het Midden-Oosten en Noord-Afrika -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

‘In het Midden-Oosten is koken een intu├»tieve kunstvorm. “Door op je zintuigen af te gaan, in het bijzonder je reuk, zul je inspiratie vinden,” luidt een bekend gezegde. Het gaat nooit om precieze hoeveelheden, alles draait om instinct.’

Bent u klaar voor een onvergetelijke reis langs de keukens van het Midden-Oosten en Noord-Afrika? Iedereen kan wel een paar mezze opnoemen, zoals hummus, falafel, tabouleh en gevulde wijnbladeren, maar in dit boek onthult Bethany Kehdy een rijk gevarieerd scala aan andere culinaire schatten uit dit gebied. Het is een verzameling voortreffelijke recepten – van tonijntartaar met chermoula en kippakketjes met sumak tot profiteroles met kardemom en ma’amoul-zandkoekjes – die stammen uit Bethany’s jeugd. Hiervoor heeft ze traditioneel plattelandsvoedsel gecombineerd met stedelijke feestmaaltijden en er vervolgens een hedendaagse draai aan gegeven.

Bethany Kehdy is een pionier op het gebied van de hedendaagse Midden-Oosterse keuken. Met haar immens populaire foodblog dirtykitchensecrets.com verovert ze momenteel het internet. Daarnaast heeft ze een schare toegewijde fans op Facebook en Twitter. Bethany werkt als receptontwikkelaar, food- en reisauteur, leidt culinaire reizen door Libanon en organiseert Food Blogger Connect.

 25,00
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
1010 g
Afmetingen
253 × 197 × 25 mm
ISBN
9789048309870
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.