Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Easy peasy family – Uitgekookt - Claire van den Heuvel, Vera van Haren

 10,00 In winkelwagen

Easy peasy family – Uitgekookt - Claire van den Heuvel, Vera van Haren

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review
uitgekookt

Gemakkelijke thuismaaltijden, ideeën voor de broodtrommel, voedzame snacks, drankjes en traktaties: je vindt ze allemaal in dit boek! ‘Easy Peasy Family’ is de logische opvolger van het succesvolle boek ‘Easy Peasy: een gezonde basis voor de allerkleinsten’. In dit nieuwe boek vind je houvast voor een gezonde basis voor het hele gezin. Met 100 recepten, praktische tips en veel informatie over eetgedrag is dit hét boek voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Claire van den Heuvel en Vera van Haren zijn beide moeder van in totaal vier kleine ‘grote’ mannen. Claire runt sinds 2008 het succesvolle platform Bluebelle Foodworks waarbinnen Vera en zij regelmatig de krachten bundelen. ‘Na ‘Easy Peasy’ lieten ouders uit het hele land ons weten hoe blij ze waren met ons boek. Of er ook een vervolg kwam voor de basisschoolleeftijd? Dat boek ligt nu voor je. Een boek dat meegroeit met de wereld van je kinderen!’

 10,00
Uitverkocht.
Specificaties
Auteur
Claire van den Heuvel, Vera van Haren
ISBN
Uitgekookt
Onder Uitgekookt vind je kookboeken die zijn ingeruild en voor een lekker prijsje best een nieuw baasje verdienen. Jij misschien?
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.