Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Easy Iceland -

 24,95 In winkelwagen

Easy Iceland -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Het ruwe en spectaculaire IJsland maakte de laatste jaren furore als populaire reisbestemming. Maar ook de IJslandse keuken is het ont¬dekken waard!
Met haar traiteurservice Fisk Boutique, in het televisieprogramma De Perfecte Keuken met Piet Huysentruyt en in Toasted! op de kooktelevisiezender Njam! verraste de blonde keukenprinses Dagn. Rós vriend en viking met haar Scandinavische kookkunsten. In haar boek ‘Easy Iceland’ maakt ze je helemaal wegwijs in de gezonde maar vooral lekkere eetcultuur van haar geboorteland.
Dagn. Rós wil in haar boek aantonen dat koken absoluut niet moeilijk hoeft te zijn, of je nu eten klaarmaakt voor een doordeweekse dag of voor een feestelijk diner voor vrienden of familie. Er is één constante in haar keuken: f_u_n_! Koken moet leuk zijn. Liefst zo gezond mogelijk, maar een decadente Snickerstaart waar je de vingers van af likt, dat mag ook af en toe.
Dagny’s keuken, dat is zorgeloos genieten van puur voedsel. Haar credo ‘easy, healthy, delicious’ weergalmt in al haar recepten.

 24,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
811.00 g
Afmetingen
254 × 193 × 23 mm
ISBN
9789089315083
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.