Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Dim Sum & Dumplings - Karin Lei

 22,50 In winkelwagen

Dim Sum & Dumplings - Karin Lei

Dim sum, dumplings & meer Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings? Tongstrelend en verrassend van smaak maar hoe maak je thuis deze verwennerijen zelf? Karin Lei is letterlijk opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat met Dim Sum & Dumplings zien dat zelf maken echt loont. Begin bij het begin en krijg de diverse vouwtechnieken onder de knie: met instructietekeningen in stripvorm zie je direct hoe je har gow, wonton, siu mai, xiaolongbao (soepdumplings) en meer maakt. Met heerlijke vullingen, zowel vegetarisch als met vlees en vis, kun je eindeloos variëren: gestoomd, gebakken of gefrituurd en geserveerd met mooie dipsauzen. Van gefrituurde garnalenwontons met een hete chilimayo, gebakken auberginedumplings, noedelsoep met wontons tot char siu bao (gestoomde buns met gemarineerd varkensvlees). Maar ook loempia’s of minder bekende snacks als cheung fun (rijstnoedelrolletjes) of lo mai gai (kleefrijstballetjes met kipvulling). Bovendien biedt Dim Sum & Dumplings een keur aan kleine groente-, vlees- en visgerechtjes, basissauzen én informatie over keukengerei en technieken.

 22,50
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Karin Lei
ISBN
9789461432940
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.