Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Delicious. Hét groenteboek! -

 17,95 In winkelwagen

Delicious. Hét groenteboek! -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Van gevulde tot geroosterde groenten van het seizoen.

delicious’ nieuwste boek gaat over koken met alles van het land: van boontjes, lof en sla tot pompoen, paddenstoelen en veel meer. Groenten zijn veelzijdig, elk seizoen heeft een prachtig ander aanbod en je kunt er eindeloos mee variëren.

Delicious.Het Groentekookboek geeft je verrassende recepten voor al dat heerlijks dat je vers op de markt koopt of uit je eigen moestuin oogst.

Of je nu gaat voor een eenvoudige winterstamppot, een uitgebreide groentesalade of -quiche of juist een uitgesproken groente klassiek wil laten stralen: dit boek biedt inspiratie voor iedereen.

De echte groentekoks onder de culi-vrienden van delicious., onder wie Yolanda van der Jagt, Janneke Philippi en Kirsten Eckhart, geven samen hun beste recepten. Daarnaast biedt delicious. watertandend lekkere fotografie plus héél veel tips en basisinformatie over het kopen, schoonmaken en bereiden van groenten.

delicious. is hét tijdschrift over eten en koken en alles wat het leven lekker maakt. Met maakbare recepten van bekende koks en interviews met spraakmakende foodies. Met verhalen over mensen met een passie voor eten, met dat ene speciale adres en prachtige fotografie.

 17,95
Uitverkocht.
Specificaties
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
03-2016
Pagina's
160
ISBN
9789059566705
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.