De winkel is na de lockdown weer open op wo, do, vr en za van 11:00-18:00.

De vegarevolutie -

 19,95 In winkelwagen

De vegarevolutie -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Door voedselschandalen en overbevolking wordt de noodzaak om anders te gaan eten steeds belangrijker. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een duurzamer alternatief: puur plantaardige voeding. Als alle Nederlanders één dag per week geen dierlijke producten eten, zijn in één klap alle Nederlandse klimaatdoelstellingen voor huishoudens gehaald. Maar hoe doe je dat, een dagje zonder vlees en zuivel, zonder in te leveren op smaak? Door de vega-uitdaging aan te gaan!

De vegarevolutie is hét Nederlandse basiswerk over veganistisch eten. Naast meer dan vijftig plantaardige recepten biedt het boek onderbouwde informatie over gezondheid, dierenwelzijn, milieu en duurzaamheid. De vegarevolutie neemt je mee in de heerlijke wereld van het veganisme en bewijst dat eerlijk en duurzaam eten zowel gezond als lekker is.

Lisa Steltenpool (1992) is deskundige op het gebied van (plantaardige) voeding. Ze is de voorzitter van de stichting Viva Las Vega’s en heeft haar eigen foodblog, Early Dew. Ze is een jonge idealist die veganisme hip heeft gemaakt.

‘In dit prachtige boek toont Steltenpool aan dat vegetarisme niet vervelend of saai is, maar verrassend en vooral ook lekker.’
paul cliteur, filosoof

‘Heerlijk om steeds opnieuw geïnspireerd te worden door creatievelingen zoals Lisa Steltenpool. De vegarevolutie is een feestje.’
suzanne bosman, radio- en tv-presentator

 19,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
549.00 g
Afmetingen
245 × 178 × 17 mm
ISBN
9789035141124
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.