Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

De Urban Cook -

 24,99 In winkelwagen

De Urban Cook -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Red Lantern chef Mark Jensen is er van overtuigd dat je geen eigen boerderij hoeft te beginnen om bewuster om te gaan met ons milieu. Goed koken, echt eten en een duurzame toekomst kan ook zonder naar het platteland te verhuizen. In principe kan het vanuit je eigen supermarkt in stad of dorp, je eigen keuken of tuin. Koop seizoensbepaalde voedingsmiddelen in de winkel of kweek groentes in je eigen tuin. Gebruik biologisch verantwoorde producten en volg de adviezen van de Urban Cook. Mark Jensen laat op eenvoudige wijze zien hoe we minder voedsel verspillen en de voedselketen minder onder druk zetten.
Maar de Urban Cook is vooral een inspirerend kookboek met meer dan 100 recepten door alle seizoenen heen die eenvoudig te maken zijn en vooral overtreffen door de smaakbeleving.
De trend van duurzaam leven zet zich ook door in onze keuken. Duurzaam betekent gericht op de toekomst. Eenderde van de CO2-uitstoot van een gezin hangt samen met eten: productie, aanschaf, verbruik en afval. Duurzaam eten betekent dus duurzaam koken én duurzaam kopen: dus gebruik de producten van het seizoen; geen ingevlogen aardbeien, maar aardbeien van eigen bodem omdat de productie hiervan veel minder energie en transport kost en dus duurzamer is.
De Urban Cook
Een must-have kookboek voor het drukke gezin dat verantwoord wil eten en ook wil genieten van de zelfgemaakte gerechten.

 24,99
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
1190 g
Afmetingen
261 × 194 × 33 mm
ISBN
9789402600223
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.