Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

De slowjuice bar -

 14,95 In winkelwagen

De slowjuice bar -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Het drinken van verse sap is de meest simpele manier om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen. Sappen zijn vezelrijk en licht verteerbaar, je kunt oneindig veel combinaties bedenken en maken: het boek De slowjuice bar helpt je hierbij op weg.

Ingedeeld in vier categorie├źn leer je goede combi- naties kennen voor perfecte sappen. Met de energie- rijke recepten vol fruit en kruiden begin je goed en fris aan de dag. Heb je maaltijdvervangende en voedende sappen nodig, maak dan sap van bijvoorbeeld appel, spinazie en bleekselderij of van bladgroenten en wortel. De detox sappen hebben een reinigend effect en je verhoogt je immuunsysteem en geeft je gezondheid een boost door beschermende sappen te drinken.

Maak je sappen bij voorkeur met een slowjuicer, de Rolls-Royce onder de sapmakers. Hiermee bereik je het meest optimale en gezonde resultaat. De slow- juicer kan bovendien harde groenten en fruitsoorten met schil en al aan en geeft beduidend meer sap dan de reguliere apparaten. Maar ook met een andere juicer zijn alle recepten uit De slowjuice bar maakbaar.

 14,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
591.00 g
Afmetingen
231 × 197 × 17 mm
ISBN
9789461431110
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.