Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

De Lust van het Eten & De Kunst van het Leven - Hans Faddegon

 30,00 In winkelwagen

De Lust van het Eten & De Kunst van het Leven - Hans Faddegon

Het kookboek “De Lust van het Eten & De Kunst van het Leven” van Hans Faddegon neemt ons mee op een heerlijke culinaire reis naar de oorspronkelijke Italiaanse keuken. In tegenstelling tot het bekende restaurant-eten, concentreert dit boek zich op het alledaagse eten dat je aantreft in Italiaanse huishoudens. Hier draait alles om verse ingrediënten zoals groenten, fruit, pasta’s, brood en zuivelproducten.

De auteur, Hans Faddegon, weet op meesterlijke wijze de essentie van de Italiaanse keuken vast te leggen. Zijn passie voor lekker eten en de kunst van het leven straalt door op elke pagina van dit boek. Wat dit boek echt bijzonder maakt, is de nadruk op gezondheid. De Italiaanse keuken staat bekend om zijn balans tussen smaak en voedzaamheid, en dat komt duidelijk naar voren in de recepten die hier worden gepresenteerd.

Er is extra aandacht voor verse ingrediënten. De recepten moedigen je aan om seizoensgebonden producten te gebruiken, waardoor je de authentieke smaak van de Italiaanse keuken kunt ervaren. Bovendien worden traditionele bereidingswijzen gedeeld, waardoor je de kunst van het koken volgens Italiaanse tradities kunt omarmen.

Het boek is zorgvuldig samengesteld en biedt een breed scala aan recepten, van eenvoudige alledaagse gerechten tot meer uitdagende culinaire hoogstandjes. Of je nu een ervaren kok bent of net begint, er is voor elk wat wils in dit kookboek.

Hans Faddegon gaat verder dan alleen recepten delen; hij deelt ook inzichten over de Italiaanse eetcultuur en de kunst van het leven. Dit voegt een diepere dimensie toe aan het boek en maakt het een waardevolle aanvulling op je culinaire collectie.

Kortom, “De Lust van het Eten & De Kunst van het Leven” van Hans Faddegon is een boeiend kookboek dat niet alleen heerlijke recepten biedt, maar ook een inkijkje geeft in de rijke culinaire tradities en levensstijl van Italië. Het is een bron van inspiratie voor iedereen die van lekker eten en het goede leven houdt. Ontdek zelf de smaakvolle wereld van de Italiaanse keuken met dit prachtige boek.

Vergeet niet om te genieten van de lust van het eten en de kunst van het leven met zijn meesterlijke creaties.

 30,00

Specificaties
Auteur
Hans Faddegon
ISBN
9789464910582
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.