Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

De helden van het echte eten -

 29,95 In winkelwagen

De helden van het echte eten -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Het boek van de populaire en bekroonde foodblog Alle Dagen Honger, met 20 reportages van mensen die op een passionele manier met ‘echt’ eten bezig zijn. Van een koffiebrander tot duurzame vissers, van een wood fire bakker tot een kleinschalige koeienboer, van innovatieve zeeboerinnen tot een traditionele molenaar.

Johanna, Barbara en Mayken brachten een dag door bij elk van deze authentieke producenten en maakten er een uitgebreide reportage over wie deze mensen zijn, wat ze doen en waarom.
Behalve reportages bevat dit boek ook volop tips, tricks en recepten. Na elke reportage nemen Barbara en Johanna het product mee naar huis en gaan ze aan de slag met de tips van de vakman om een eenvoudig, puur en lekker gerecht te bereiden.
De makers staan tussendoor ook af en toe stil bij de voedingsvraagstukken van vandaag en morgen, op hun kenmerkende positieve manier.

Johanna Goyvaerts en Barbara Serulus (reportages en recepten) en Mayken Craenen (beeld en lay-out) lanceerden in 2011 hun foodblog Alle Dagen Honger, waarop ze verslag uitbrengen over hun zoektocht naar goede producten, over hun eigen ervaringen met eten en over hun foodhelden. In 2012 en 2013 wonnen ze de Weekend Blog Award voor de beste foodblog. Ze zijn ook de drijvende kracht achter het foodfestival Krachtvoer.

 29,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
1050 g
Afmetingen
270 mm
ISBN
9789460581427
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.