Open woensdag tm zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

De gezonde Nederlander -

 18,00 In winkelwagen

De gezonde Nederlander -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Over het boek
Mensen die te veel wegen, beseffen dat meestal wel. Ze weten ook dat ze er iets aan moeten doen. Vaak hebben zij al diverse keren geprobeerd. Maar zonder succes. De fout is dat zij één of ander dieet hebben gevolgd dat uiteindelijk niet vol te houden was. In het begin lukt het wel, maar na verloop van tijd vervalt men weer in de oude eetgewoonten. En de kilo’s komen er veel vlugger weer bij dan ze verloren waren. Dan maar geprobeerd met een ander dieet. Zolang het gevolgd wordt, gaat het goed. Maar ook dat dieet blijkt te streng. Het resultaat is weer niets. En toch kan het. Maar op een andere manier. Gewoon door de maaltijden anders te bereiden, d.w.z. met minder of helemaal zonder bereidingsvet. En zeggen dat vet maar een slechte gewoonte is die gemakkelijk kan worden afgeleerd.
Dit boek biedt voor elke dag van het jaar een menu. Zo is er meteen een antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Dat bespaart veel moeite. Zelfs boodschappen doen wordt hiermee gemakkelijker. Elk menu zorgt voor afwisseling, zelfs met een knipoog naar friet. Iedereen die op een haalbare, geleidelijke, blijvende manier wil afvallen, vindt in dit boek de helpende bondgenoot die efficiënt werkt.

Uit de inhoud
Het kan echt lukken – Algemeen schema – Opmerkingen – Menu’s van dag tot dag: 2 januari-31 december/1 januari.

Over de auteur(s)
Chris Kerfs is één van de meest geraadpleegde diëtisten. Zij heeft een jarenlange ervaring met mensen die last hadden van gewichtsproblemen.

 18,00
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789044117356
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.