Open woensdag tm zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Darmehbo -

 19,95 In winkelwagen

Darmehbo -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Darmehbo, eet je darmen gezond!

Naar schatting hebben in Nederland tussen de 1,5 en 3 miljoen mensen in meer of mindere mate last van buikklachten. Hier kunnen allerlei oorzaken voor zijn. Van ‘onschuldig’ te veel eten tot een maag- of darmziekte. Veel mensen lijden aan PDS: het Prikkelbare Darm Syndroom. Anderen reageren overgevoelig op bepaalde stoff en uit het voedsel, zoals lactose of gluten. Deze darmehbo helpt je stap voor stap de oorzaak opsporen en er iets aan te doen. Met diverse voorbeeldmenu’s om je darmen gezond te eten. Darmehbo vormt ook in de praktijk van de behandelend arts of diëtist een waardevolle aanvulling met tal van nuttige adviezen voor de patiënt.

Met een voorwoord van dr. Marten Otten, Maag-Darm-Leverarts. Hij schrijft: “Wat goed dat dit boek er is! Het is vaak erg lastig de oorzaak van die vervelende en steeds terugkerende maag- en darmklachten op te sporen. Naar mijn overtuiging kun je bij deze zoektocht veel steun hebben aan deze darmehbo.”

Marieke Lebbink is orthomoleculair diëtist, natuurvoedingsconsulent en darmtherapeut. Zij heeft 22 jaar werkervaring als thuiszorgdiëtist en in haar praktijk. Marieke is gespecialiseerd in voedselovergevoeligheden en maag-darmklachten en werkt samen met huisartsen, allergologen en Maag-Darm-Leverartsen.
Katinka Huiskamp werkt als diëtist voor verschillende tijdschriften en is auteur van het Happy Weight programma. Haar praktijk is gevestigd in een Fysiofitnesscentrum in Amersfoort. Katinka werkt samen met fysiotherapeuten en begeleidt mensen met overgewicht en/of buikklachten.

Darmehbo bevat:
* eerste hulp bij maag- en buikklachten
* menuplan bij verstopping en diarree
* 50 paginas inspiratie voor gezond eten en koken
* slimme tips en recepten voor een fi t gevoel
* toiletgeheimen
* probiotica: welke helpen?
* tips en productkeuzes bij voedselovergevoeligheid
* ontspanningsoefeningen
* en meer…

 19,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789081479349
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.