Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Dagelijks gezond -

 24,99 In winkelwagen

Dagelijks gezond -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Heb je gew(r)ichtsproblemen, reuma, te hoge cholesterol, een burn-out…? Weet je ook niet meer wat je dagelijks moet eten om gezond en fit te zijn? Heb je weinig tijd om te koken, maar wil je toch gevarieerd en lekker eten? Dan is dit eenvoudige kook- en gezondheidsboek geschikt voor jou!

In ‘Dagelijks gezond’ leert Hilde jou hoe je in drie eenvoudige
stappen van iedere maaltijd, van ontbijt tot avondmaal, iets lekkers en toch gezond kan maken. Dat doet ze ook aan de hand van een voedingsmiddelenlijst volgens je bloedgroep. Met de smakelijke variaties bij ieder recept, kan je het hele jaar door elke dag een ander gerecht op tafel toveren. Hoe trek je een bourgondisch weekend recht? Welk ontbijt past het best bij je lichaam? Op welke tijdstippen mag je wat wel en wat niet eten en drinken? Je leert het allemaal in dit boek!

HILDE DEMURIE woont in Tiegem. Ze is voedingsconsulente voor welvaartsziekten. Ze houdt rekening met drie belangrijke spijsverteringspijlers en raadt iedereen aan om meer groenten te eten, geen koolhydraten en eiwitten te combineren in dezelfde maaltijd en de juiste voeding te kiezen volgens je bloedgroep. Dat samenspel zorgt ervoor dat je kwalen verdwijnen én je gewicht op peil blijft. Dit voedingspatroon is géén dieet maar respecteert de werking van je lichaam.

 24,99
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789059086173
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.