Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Curry Guy Easy - Dan Toombs

 20,95 In winkelwagen

Curry Guy Easy - Dan Toombs

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Na het succes van zijn eerste kookboek The Curry Guy komt Dan Toombs nu met het vervolg: The Curry Guy Easy. Dit boek geeft meer dan 100 recepten voor curry’s, tandoorimaaltijden en Indiase voor-, groente- en bijgerechten die heel eenvoudig thuis te bereiden zijn, zonder dat ze aan smaak inboeten.
The Curry Guy Easy biedt Indiase recepten die minder ingrediënten en weinig (voor)bereiding nodig hebben. Bovendien geven symbolen aan of een recept vegetarisch of glutenvrij is, het binnen 30 minuten op tafel kan staan, of dat de kooktijd iets langer is, maar de bereiding alsnog eenvoudig. Zo kun je in één oogopslag zien welk snel en simpel gerecht voor jou geschikt is.
Van kip 65, dhal makhani en aloo tikki chaat tot vindaloo met varken, lam masala en garnalencurry: toegankelijke recepten voor deze populaire gerechten van je favoriete Indiase restaurant zijn nu voor handen. Natuurlijk ontbreken ook de basisrecepten voor sauzen en chutneys niet en is geen curry compleet zonder geurige rijst en naan.

 20,95
Uitverkocht.
Specificaties
Auteur
Dan Toombs
ISBN
9789461432063
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.