Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Code Noir -

 39,99 In winkelwagen

Code Noir -

De Caribische keuken, dat is als een bruisende archipel van smaken en culturen die samensmelt in een culinair avontuur. Denk maar niet dat je een eenduidig gerecht uit dit gebied kunt halen, want het is als een kleurrijke zeekaart vol duizenden eilanden en van een grenzeloze variëteit. Een ware ontdekkingsreis van smaken, waarbij culturen, ingrediënten en kooktechnieken elkaar omhelzen.

In Code Noir proef je niet alleen de heerlijke gerechten, maar ook de geschiedenis die erin verweven is. Als een tijdmachine neemt het je mee naar vervlogen tijden, waar een zeventiende-eeuws decreet met de naam “Code Noir” herinnert aan het verleden. Het is als een kroniek van smaak en menselijkheid, waarbij de Caribische keuken een baken van hoop en samensmelting vormt.

Lelani Lewis, de auteur van Code Noir, laat je kennismaken met de oorsprong van haar Caribische eetcultuur. Van klassiekers zoals de pittige jerk chicken en knapperige bakkeljauwfritters tot aan de hartverwarmende pepperpotstoof en verrassende Guinness-punch. Maar dat is niet alles! Ze verrast je ook met nieuwe creaties, waar typisch Caribische ingrediënten als cassave, mais, kokos, limoen, bakbanaan en chili’s de hoofdrol spelen.

Stel je voor: een dansende bakbanaan met pinda-limoensalsa, een zoeteaardappelgratin met gemberroom die je smaakpapillen in vervoering brengt, en een hemelse anglaise van maiscrème met gekaramelliseerde guave die je doet zweven op culinaire wolken. Code Noir is als een magische toverketel waarin de Caribische smaken samenkomen en je verleiden met hun betoverende geuren en kleuren.

Dus, maak je klaar voor een culinair avontuur als geen ander. Code Noir nodigt je uit om de geheime schatten van de Caribische keuken te ontdekken, gerechten die nog te weinig bekend zijn in Nederland. Het is als een verborgen schatkaart die je leidt naar een wereld vol smaakvolle ontdekkingen en waar de Caribische keuken je hart verovert.

 39,99

Specificaties
ISBN
9789038811826
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.