De winkel is na de lockdown weer open op wo, do, vr en za van 11:00-18:00.

Chocolade Encyclopedie -

 73,00  50,00 In winkelwagen

Chocolade Encyclopedie -

Niet op voorraad
0 reviews
Schrijf een review
uitgekookt

Dit zeer leerzame en zwaar geïllustreerde standaardwerk zal zowel de beginnende als de professionele kok verleiden.
– Meer dan 100 technieken uit de patisserie voor het werken met chocolade: tempereren, ganaches, mousses, garneringen, glazuren, etc.
– Alle handelingen zijn stap voor stap gefotografeerd zodat uw desserts gemakkelijk zullen slagen.
– De geheimen van de allergrootste Franse patissiers en hun signatuurgerechten: Christophe Michalak (Plaza Athénée), Gilles Marchal (Maison du chocolat), Christophe Adam (Fauchon), Jean Paul Hévin, Christophe Felder, Frédéric Cassel, Éric Léautey en vele anderen.
– Alle kennis van de École du Grand Chocolat Valrhona, die in de vijf opleidingscentra niet alleen aan professionals uit de hele wereld maar ook aan het grote publiek de finesses van het werken met chocolade bijbrengt.
– Met dvd met een speeltijd van 1,5 uur: een echte patisseriecursus, om de meest verfijnde bereidingen onder de knie te krijgen.

 73,00  50,00
Uitverkocht.
Specificaties
ISBN
9789059564060
Uitgekookt
Onder Uitgekookt vind je kookboeken die zijn ingeruild en voor een lekker prijsje best een nieuw baasje verdienen. Jij misschien?
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.