Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Buiten eten -

 22,50 In winkelwagen

Buiten eten -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Zodra het mooi weer wordt, is er niets plezieriger dan buiten eten. Romantisch samen of met een grote groep familie en vrienden; in de buitenlucht smaakt alles net even lekkerder.

Buiten eten geeft talloze tips en ideeën voor lunches, brunches, picknicks en diners in de buitenlucht. Of het nu gaat om een heerlijk lichte salade, een complete barbecue, verkoelende drankjes of een zomers driegangen diner; Rose Marie Donhauser laat zien dat alles mogelijk is!

Zo smaakt de zomer! Krakend verse salades, kleurige groenteschotels, kruidige spiesjes, sappige vruchtentaarten: alles wat de zomer heeft te bieden, uit eigen tuin of van de markt, komt in dit boek aan bod.

Zo moet het lukken! Goed uitgelegde, rijk geïllustreerde en niet al te ingewikkelde recepten, veel ideetjes en tips voor de planning en voorbereiding: niets staat een ontspannen samenzijn met familie en vrienden in de weg.

Rose Marie Donhauser woont en werkt in München. Ze heeft al tientallen kookboeken geschreven en is al diverse malen in de culinaire prijzen gevallen.

 22,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789061129202
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.