Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Budget Vegan -

 16,50 In winkelwagen

Budget Vegan -

“Budget Vegan in 30 Minuten”: Snel, Smakelijk en Budgetvriendelijk
In het kookboek Budget Vegan in 30 Minuten presenteert Saskia Sidey meer dan 100 recepten die bewijzen dat plantaardig koken zowel snel, smakelijk als budgetvriendelijk kan zijn. Dit boek is een uitkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in een plantaardige levensstijl zonder in te leveren op smaak of veel geld uit te geven.

Variatie en Eenvoud
De recepten in dit kookboek zijn een mix van eenvoud en diversiteit. Van eenpansgerechten zoals linzen-tomatenstoofschotels en aubergine-aardappelcurry tot snelle, gekruide noedelsoepen, Sidey biedt een verscheidenheid aan smaken en texturen die passen in elk dieet.

Voor Elke Gelegenheid
Of het nu gaat om een snelle lunch, een indrukwekkend diner voor gasten, of een lekker ontbijt; Budget Vegan in 30 Minuten heeft voor elke gelegenheid een passend recept. Het hoofdstuk ‘Een beetje bijzonder’ is perfect voor wanneer je je gasten wilt verrassen met gerechten zoals zoete aardappels met salsa verde of gevulde mini-aubergines.

Plantaardig voor Iedereen
Een belangrijk aspect van dit boek is de toegankelijkheid. De recepten zijn eenvoudig te volgen en vereisen geen exotische of dure ingrediënten. Dit maakt het boek ideaal voor beginners in de plantaardige keuken, maar ook voor ervaren vegans die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie.

Conclusie
Budget Vegan in 30 Minuten van Saskia Sidey is een waardevolle aanvulling voor iedereen die interesse heeft in plantaardig koken. Het boek biedt een breed scala aan smakelijke, snelle en betaalbare gerechten die laten zien dat veganistisch koken voor iedereen toegankelijk en haalbaar is. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar inspiratie voor dagelijkse, plantaardige maaltijden.

 16,50

Specificaties
ISBN
9789461433107
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.