Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Bon appetit -

 24,95 In winkelwagen

Bon appetit -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

In Bon appetit neemt John Gerdsen, die als chef de Franse keuken voor zijn rekening neemt in het populaire 24Kitchen-programma ‘Grenzeloos Koken’, je mee naar het culinaire Frankrijk waar de liefde voor lekker eten en drinken centraal staat.

Koken is volgens John Gerdsen gevoel en emotie tonen. De Franse klassieke keuken is John op het lijf geschreven en het consumeren ervan past ook goed bij zijn levensstijl.
De Franse keuken is rijk aan variatie en zeer divers; denk aan de speciale streekgerechten zoals magret de canard, crème brûlee en bouillabaisse. De Franse keuken is bovendien uitgegroeid tot een van de beroemdste keukens ter wereld en staat bekend om zijn eeuwenoude traditie. Elk gebied in Frankrijk heeft een eigen kenmerkende keuken.
Tot ver buiten Frankrijk is de traditionele ‘Franse keuken’ bekend, maar dit zijn eigenlijk met name de verfijnde gerechten die worden gereserveerd in de Parijse keuken. Aan de andere kant kent de Franse keuken juist de plattelandsgerechten, zoals heerlijke stoofpotten waaronder de authentieke coq au vin.
Laat je door John meevoeren in Franse sferen. Zowel klassieke als vernieuwende gerechten passeren de revue. Ga aan de slag en Bon Appetit!

 24,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
855.00 g
Afmetingen
259 × 207 × 23 mm
ISBN
9789045206561
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.