Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Bistronomie -

 12,95 In winkelwagen

Bistronomie -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Dat de derde editie van de Bistronomie Gids nog uitgebreid kon worden, werd ons al duidelijk de dag na de lancering van de vorige. De strekking Bistronomie kreeg het afgelopen jaar nog meer erkenning en krijgt eindelijk de aandacht die het al jaren verdiende. De filosofie van Bistronomie leeft en is vaak het juiste antwoord voor nieuwe ontwikkelingen binnen de gastronomische wereld.

Niet alleen vonden meer en meer sterrenchefs hun weg richting Bistronomie als uitbreiding op het klassieke verhaal. Maar ook vele jonge chefs met enorm veel potentieel kwamen het Bistronomie landschap kleuren. De eigenheid en essentie van Bistronomie is natuurlijk lekker eten in een ongedwongen sfeer en no-nonsense kader.

Ook dit is waar wij constant naar op zoek zijn. Gestart in Vlaanderen en nu meer uitgebreid naar Brussel, zijn we overtuigd dat we een mooi aanbod weergeven.

In deze 3de editie zijn er heel wat nieuwe toegankelijke en kwalitatieve adressen bijgekomen, het bevat meer dan 95 zaken.

Het is overduidelijk dat gasten vandaag de dag op zoek gaan naar culinair vernuft in een ongedwongen sfeer. Dit alles met een kruiding van lokale ingrediƫnten, authentieke pure gerechten, lekkere bieren en aangepaste betaalbare wijnen. Als deze totaalbeleving dan ook nog eens het label van uitstekende prijs/kwaliteit draagt dan zijn we Bistronomisch aan het genieten.

 12,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789491347030
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.