Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Bersama - Francis Kuijk

 27,50 In winkelwagen

Bersama - Francis Kuijk

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

‘Bersama’ is niet zomaar een bundeling van Indische recepten. Het vertelt ook het verhaal van de Indische familie(keuken) van Francis Kuijk: “De keuken is het hart van ons huis.’ De keuken waarin moeder haar kinderen leert koken en waar gezamenlijk het eten wordt bereid, in een huis waar iedereen welkom is om samen te eten; ook als het geen vetpot is.
De ruim 90 Indische recepten in ‘Bersama’ zijn er vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe generatie of samen te bereiden in de keuken en zeker om samen op te eten; met familie en vrienden aan tafel of, soms, nonchalant op de bank met een kom geurende en dampende ‘laksa ayam’ (kokos-kippensoep) in de hand.
Maak na ‘Basisboek Indonesisch’ wederom kennis met de Indische keuken van Francis. Met gerechten waar je herkenning in zal vinden, zoals ‘babi guling’ (varkensrollade) of ‘sup buntut’ (ossenstaartsoep). Maar ook meer vegetarische opties, omdat deze keuken zich daar zo mooi voor leent, meer hartverwarmende comfortfoodrecepten en uitgebreide instructies om zelf een ‘kue tampah’ (snackmand) te maken. Delen en samen eten is waar het in de Indische keuken om draait en in ‘Bersama’ neemt Francis je mee in haar keuken.

 27,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Auteur
Francis Kuijk
ISBN
9789461432414
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.