Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

BBQ -

 24,95 In winkelwagen

BBQ -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Barbecueën is een van de meest geliefde bezigheden tijdens de zomers in ons taal­gebied. De diversiteit aan barbecues is enorm en het buiteneten met vrienden en familie is zeer populair. En iedereen doet het; van hip­ster tot veganisten; van vakantievierders tot vriendenclubjes. En, iedereen doet het anders en is altijd op zoek naar eenvoudige maar verrassende recepten.

BBQ is daarvoor het ultieme boek en dat komt met name doordat de auteur de wereld afzocht naar de heerlijkste bbq-recepten. Over de hele wereld wordt op een of andere wijze ‘gebarbequed’ en die diversiteit heeft Ben in dit boek bij elkaar gebracht.

Maar het allerbelangrijkste is: het is hét BBQ-boek voor in de tuin of dakterras. Recht voor z’n raap en de recepten zijn eenvoudig te bereiden.

Het boek is ingedeeld in 6 hoofdstukken: eenvoudige snacks en broden, groenten en sa­lades, vis en schaaldieren, vlees, sauzen en ma­rinades en nagerechten en cocktails. Uiteraard een hoofdstuk over BBQ-gereedschappen, tips en adviezen en tot slot aanbevelingen van de auteur welke ingrediënten te gebruiken.

En of je nu houtskool gebruikt, grilled op gas, op een rooster boven open vuur of zelfs een kettle barbecue; BBQ geeft de meest originele en lekkerste recepten voor een fan­tastische BBQ-avond.

 24,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789402601206
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.